Offensive Jokes Logo
Offensive Jokes LOL
Offensive Jokes
Offensive Jokes
Offensive Jokes
Offensive Jokes Add an Offensive Joke Top Offensive Jokes Latest Offensive Jokes Search for Offensive Jokes Contact Offensive Jokes
Offensive Jokes Categories
Login
Register
Bloke Jokes
Blonde Jokes
Cartoons
Drink Jokes
Essex Jokes
Fat Jokes
Footy Jokes
Funny News
Funny Quotes
Girly Jokes
Golf Jokes
Husband Jokes
Irish Jokes
Job Jokes
Kids Jokes
Love Jokes
Mad Jokes
Medical Jokes
Office Jokes
One Liners
Pet Jokes
Photo Jokes
Police Jokes
Political Jokes
Religious Jokes
Sex Jokes
Sports Jokes
Wife Jokes
Women Jokes
Wrinklies Jokes
 

Joke Stuff

About Offensive Jokes 
Terms & Conditions 
 
Subscribe to our newletter.

Bookmark with;   Bookmark to: Digg   Bookmark to: Del.icio.us   Bookmark to: Facebook   Bookmark to: StumbleUpon   Bookmark to: Google   Bookmark to: Twitter

The 25 best exam answers
Category:
Kids Jokes
Rating:
0
Contributor:
maria
 JOKE TEXT


Brilliant these made me cry with laughter!

1) _Classical Studies_
Question: Name one of the early Romans' greatest achievements.
Answer: Learning to speak Latin

2) _Biology_
Question: What is a fibula?
Answer: A little lie

3) _General Studies_
Question: Jeff has been asked to collect data about the amount of
television his friends watch. Think of an appropriate question he could
ask them.
Answer: How much TV do you watch?

4) _Classical Studies_
Question: What were the circumstances of Julius Caesar's death?
Answer: Suspicious ones

5) _Biology_
Question: Give an example of a smoking-related disease
Answer: Early death

6) _Geography_
Question: What are the Pyramids?
Answer: The Pyramids are a large mountain range which splits France and
Spain

7) _Biology_
Question: What is a plasmid?
Answer: A high definition television

8) _English_
Question: In Pride and Prejudice, at what moment does Elizabeth Bennet
realise her true feelings for Mr Darcy?
Answer: When she sees him coming out of the lake.

9) _Geography_
Question: What do we call a person forced to leave their home perhaps by
a natural disaster or war, without having another home to go to.
Answer: Homeless

10) _Religious Studies_
Question: Christians only have one spouse, what is this called?
Answer: Monotony

11) _Biology_
Question: In the Hawaiian Islands, there are around 500 different
species of fruit fly. Give a reason for this
Answer: There are approximately 500 varieties of fruit

12) _Physics_
Question: Name an environmental side effect of burning fossil fuels
Answer: Fire

13) _Geography_
Question: Define the term "intensive farming".
Answer: It is when a farmer never has a day off.

14) _Maths_
Question: Change 7/8 to a decimal
Answer: 7.8

15) _Geography_
Question: What does the term "lava" mean?
Answer: A pre-pubescent caterpillar

16) _General Studies_
Question: Redundancy is often an unpleasant and unexpected event in
someone's life. Give two examples of unexpected life events.
Answer: 1) death 2) Reincarnation

17) _History_
Question: What was introduced in the Children's Charter of 1908?
Answer: Children

18) _Business Studies
_Question_:_ Explain the word "wholesaler".
Answer: Someone who sells you whole items - eg, a whole cake

19) _Geography
_Question: The race of people known as Malays come from which country?
Answer: Malaria

20) _Geography_
Question:What artificial waterway runs between the Mediterranean and Red
Seas?
Answer: The Sewage Canal

21) _Geography_
Question: Name one famous Greek landmark
Answer: The most famous Greek landmark is the Apocalypse

22) _Maths_
Question: Expand 2 (x + y)
Answer: 2 ( x + y )
2 ( x + y )
2 ( x + y )

23) _Business Studies_
Question: Assess Fashion House pls's choice to locate its factory near
Birmingham. Is Birmingham the right location for this type of business?
Answer: No. People from Birmingham aren't very fashionable.

24) _History_
Question: Where was the American Declaration of Independence signed?
Answer: At the bottom.

25) _History_
Question: What did Mahatma Gandhi and Genghis Khan have in common?
Answer: Unusual names.


No Image




Sitemap
Copyright Offensive Jokes 2006